Kategorier
Dans Musik

Föreställning i Mauritzbergs Kvarn

 affisch_0905_jpg

OPEN WINDS

I denna konsert är den unika kontrabasflöjten med sitt djupa förtrollande sound en viktig del. Dessutom fler flöjter i olika storlekar och material samt sopransax, slagverk och röst. Med hjälp av elektronik bygger jag på scenen upp klangvärldar med mina akustiska instrument som jag sedan improviserar till. I samspel med varje plats unika rum och förutsättningar skapas musiken som är bildrik och associerande, vacker och dramatisk.

 
POSITION
– en platsspecifik dans- och musikföreställning

Position: är en föreställning där platsen och omgivningen bildar scenografi och skapar mytiska känslor och stämningar. Nutida dans och levande improviserad jazz- och världsmusik interagerar i ett magiskt samspel

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s