Kategorier
Uncategorized

Vi tackar er!

Vi Mauritzbergare är lyriska efter en intensiv vecka toppad med en alldeles fantastisk helg! Vi hade höga förväntningar men hade inte kunnat drömma om en sådan succé. Vi vill tacka all publik som kom och delade vår helg, alla musiker som bjöd på så fina konserter, och alla hårt arbetande släktingar, vänner och grannar som gjorde det möjligt!

Vi tackar Leader Ale för deras stora stöd och tro på oss. Musik i Väst för stöd och inspiration. Ale kommun. Hålanda Hembygsförening för fint samarbete kring folkmusiken. Ica Älvängen, Älvfoto, Nödinge Frukt och Grönt och Ica Maxi Alingsås för generösa erbjudanden. Särskilt tack till Claes Melin som hjälpte oss från ända från Polen.

Våra otroliga musiker som också var de bästa av gäster under en hel vecka! Emma Gilljam, vår pianist och pärla som spelade minst 100 000 vackra toner under helgen. Rebaroque – tack för spelglädje och underbar musik. Winduo för ert fina 25-års jubileum! Tobias, Emilia och Johanna – strålande operapremiär. Vilka röster, vilka skådespelare. Extra tack till Johanna som skrev manus och regisserade som ett proffs! Johanna T, Ida, Anders, Sverker, Katharina, Johan, Marika och Sofie i operaorkestern som på kort reptid och med tejpade noter lät så bra! James Hollingworth som roade och sjöng med stora och små. Temilia, Fredrik och Sofie som gjorde en strålande spelning i kvarnen. Fredrik som gav oss högklassigt ljud under söndagseftermiddagen. Stråkkvartetten, härligt samspel! Marit Bergman, med humor, grymma nya låtar och en skön närvaro. Tack tack tack alla!

Tack Dennis som sprängde bort de gamla kvarnstenarna. Erling och Johan som på en kväll byggde scenen med fingertoppskänsla! Ammi Westlund som bjöd på skön massage – rekommenderas varmt! Tack Lisa, Sofie, Malin, Aron, Ellinor, Elinor, Kina och Kristoffer för goda kakor, pajer, bröd sallader, fikapauser, middagar, köksstädningar mm. Emelie, Linnea, Jonas och Kristoffer – vårt trevliga kafégäng. Jeanette som körde till Tjörn och hämtade tält. Sverker och Linnea för skytteltrafik till tåget i Alingsås för att hämta artister från Stockholm. Tack Pasi för fotografierna! Tack igen alla ni för montering av stolar, resning av partytält, skurande av kvarngolv och mycket mycket mer. Ni är bäst!

Missat någon? Tänk att vi gjorde det, och vi gjorde det grymt bra! TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s