Kategorier
Julen

Julkonsert

 

Temperaturen kryper ner mot noll, löven har fallit och snart kommer snön virvlande. Dags för en dos kultur! Den 21a december blir det julkonsert på Mauritzberg. Det kommer bjudas på guldkorn ur julrepertoaren, glögg, pepparkakor och smäktande musik, framförd av den efterlängtade sopranen Negar Zarassi och vår familjeensemble. Så boka av julstöket för en kväll, ta bussen, bilen, spark eller släde och kom och fira med oss!

Negar kan ni kan läsa mer om på http://negarzarassi.wordpress.com/

Vi ses i juletider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s