Kategorier
Sommarfestival 2012

Sommarfestival 2012 15-17 juni

Kära publik, vänner och medlemmar i Kultur på Mauritzberg!

SOMMARFESTIVAL 2012 närmar sig – 15-17 juni blir det än en gång musik och festligheter på Mauritzberg.

Under fliken SOMMARFESTIVAL 2012 finns programmet och detaljer för hur ni beställer biljetter. Sprid informationen så möts vi en magisk försommarhelg på Mauritzberg med ett fantastiskt program. Det går att köpa biljetter till enskilda föreställningar, heldag, eller festivalpass för hela helgen.

Festivalen inleds  på fredagen av Sarah Riedel – en av Sveriges mest hyllade unga musiker inom pop/jazz.

På kvällen har vi det stora nöjet att presentera Lars Jansson Nya Trio. Lars Jansson med rötter i Ljungskile har med sin jazztrio vunnit tycke från recensenter och publik över hela världen – och nu sen en tid så är trion omformad – välkommen på Jazzfredag.

Lördagen spelar vi operan Trollflöjten i två föreställningar. Sångare, kör och en stor orkester i kvarnen bjuder på en oförglömlig förtrollad upplevelse!

Ni kommer även att få höra kammarmusik, när flöjt, stråk och piano stämmer upp till ”Frösöblomster” i huset.

Förra året hade vi premiär av Kattresan – en barnmusikal. Föreställningen sålde slut direkt, och vi såg ingen annan lösning än en … stor repris! Med ännu fler medverkande och två föreställningar ger sig den skönsjungande Lillan och hennes rappande katt ut bland djuren i naturen.

Avslutningsvis kommer Rebaroque under ledning av Maria Lindal med en fartfylld blandning av folk- och barockmusik när det svänger som mest.

Väl mött!

Johan och Katharina

Ett svar på ”Sommarfestival 2012 15-17 juni”

Hej,vad glad jag blev. Nu väntar vi bara på att få boka biljetter till Trollflöjten. Så fint som det var förra året när vi lyssnade på Mikael Samuelsson !! Det gav mersmak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s