Kategorier
Uncategorized

Felicia Dahlbäck violinsolist i Högsbo

ImageUnder en och samma helg spelade Felicia Dahlbäck två konserter som solist i Högsbo kyrka i Göteborg. Lördagen bestod i en recital med den namnkunnige pianisten Lars Göran Dahl med bland annat Beethoven och Mendelsohn på programmet. På söndagen var det Vivaldi och Mozart tillsammans med violinisten (och Felicias tidigare lärare) Magnus Wassenius, ackompanjerat av en mindre orkester. Båda konserterna var mycket lyckade och vi vill speciellt tacka Mauritzbergspubliken som hittade till Högsbo och kom och lyssnade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s