Kategorier
Uncategorized

Flygelfest med Bengt Forsberg och Erik Risberg

Nu är det tomt igen men fortfarande kan man höra klangen från gårdagskvällens konsert – då Bengt Forsberg och Erik Risberg konserterade inför en hänförd publik. Tack ska ni ha och tack publiken, magiskt!
1622231_765686240170157_354191766616882374_n

Det börjar bli många pianister som trakterat vår gamla fina Steinway från 1893!

Corinne von Dardel invigde flygeln när den helrenoverats av Bengt Eriksson. Därefter har Emma Gilljam, Martin Malmgren, Nathalie Gourman, Harald Svensson, Håvard Gimse, Lars Jansson, Teresa Indebetou, Stefan Forssén, Louise Jansson, Karin Holm, Stefan Lindgren, Maria Ingemarsson Berg – med flera spelat på konserter hos oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s