Kategorier
Uncategorized

Kammarkonsert, första advent

Tack Roger Assar Johansson,  Cecilia Ekmark, Felicia Dahlbäck  och Isabella Lundqvist för kammarkonserten igår! Cecilia inledde med spännande musik skriven av Roger för flöjt och fågelsång. Därefter spelade Roger och vår egen lysande violinist Felicia en sonat av Cesar Franck. Som en dramatisk avslutning fick vi höra Isabella som Lady MacBeth. Salen omvandlades efter konserten till café där publik och musiker hade en trevlig stund tillsammans.

Ljuvligt! Nästa konsert blir det – juligt 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s