Kategorier
Uncategorized

Black Market – a tribute to the thief

Välkommen till föreställningen “Black Market – a tribute to the thief” av Produktionsbolaget Riskanalys i Mauritzbergs kvarn den 20 oktober kl 17.00.

Medverkande: Desiree Bøgh Vaksdal (skådespelare) Johanna Dahlbäck (scenograf).

BLACK MARKET – A TRIBUTE TO THE THIEF är en föreställning där överenskommelser om vad ägande och säkerhet är undersöks och utmanas genom handlingar som betraktas som stöld. Förståelsen av vad stöld är problematiseras, från fysiska handlingar som ficktjuveri till mer komplexa stölder, som tid stulen genom arbete. Vad är rättvis fördelning? Kan vi leva utan att stjäla? Har Margaret Thatcher och Robin Hood något gemensamt? I föreställningen dekonstrueras scenrummet och karaktärerna vilket medför en ovisshet om gränserna mellan skådespelare och publik, mellan spel och verklighet och mellan ditt och mitt. Föreställningen spelas på en blandning av svenska och norska.

PRODUKTIONSBOLAGET RISKANALYS är ett scenkonstkollektiv som drivs av Desiree Bøgh Vaksdal och Johanna Dahlbäck. De jobbar med politiska frågeställningar med utgångspunkt i en form av interdiciplinär scenkonst med fokus på rumslig design. 2017 var de artists in residency på Mauritzberg och samma år erhöll Johanna Dahlbäck Ale Kulturstipendium. För mer information om samarbetet se https://riskanalys.fish/

Se mer: https://riskanalys.fish/

Boka plats via sms, mail – nu!

150 kr inkl fika/ 100 kr barn, ungdom

Förbeställ via mail: mauritzbergkultur@telia.com

Tel eller sms: 0707 320231

Obs- begränsat antal platser!

 

Följ oss på Facebook: Kultur på Mauritzberg och Instagram: mauritzbergkultur

Dela gärna inbjudan!

 

Välkomna!

Johan och Katharina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s