Kategorier
Uncategorized

Mikael Samuelson och Mats Bergström – Taube i Ligurien

En bit av Italien i Mauritzbergs kvarn? Fredagen den 26 augusti kl 19.00 kommer Mikael Samuelsson och Mats Bergström och bjuder på musik av Taube. Mikael Bergström är en av våra mest hyllade vistolkare och Mats Bergström en gitarrist i världsklass. ”Taube i Ligurien” har de framfört ionför fyllda konserthus och jublande recensenter. Ett litet smakprov från skivinspelningen av plattan med samma namn finner ni här: http://www.youtube.com/watch?v=TNVSy5fwYL8

Välkomna till Mauritzberg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s